PVC Szalagfüggönyök

Szalagfüggöny


Ipari függöny

Térelválasztó függöny

PVC függöny bejárati ajtókra

PVC szalagfüggöny hűtőkamrákra, autókra

Termofüggöny hűtőkre, regálokra

Hőfüggöny uszodákba, fürdőkbe

Hőszigetelő szalagfüggöny az állattartásban

Cégünk az energia-megtakarítást szolgáló szalagfüggöny forgalmazásával és szerelésével is foglalkozik.

A szalagfüggöny lágy PVC szalagokból, és a felfüggesztést szolgáló fém lemezpárokból, valamint kampósorból áll. Létezik kemény PVC felfüggesztés is, itt a szalagok nincsenek átfedésben, ezeket kisméretű nyílásokhoz ajánljuk.

A legáltalánosabb szalagfüggöny fém felfüggesztéssel készül, a PVC szalagok átfedésben vannak, ezáltal biztosítják a jó hőszigetelést.

Minden szalagfüggöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően. A lezárandó nyílások mérete, igénybevétele, különböző kialakítást igényel. Ennek megfelelően választjuk meg a PVC szalagok vastagságát, szélességét, anyagát, illetve a szalagok átfedésének mértékét. 20 éves szakmai tapasztalatunk segít Önnek, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást az Ön problémájára, és ezáltal jelentős energia- megtakarítást érjen el.

A szalagfüggöny speciális lágy PVC-ből kapunyílások, belső terek, tároló területek lezárására készül. Az átlátszó lágy PVC szalagok lehetővé teszik targoncák és személyek gyors és folyamatos áthaladását. A szalagfüggöny nem igényel karbantartást. Áthaladáskor a szalagok azonnal záródnak, így a ki-, illetve beáramló hőmennyiség minimalizálható, ami az energiaköltségei csökkenését eredményezi. A szalagfüggöny a legolcsóbb megoldás különböző nyílások lezárására.

Szalagfüggöny jellemzői 

  • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
  • Könnyen tisztítható
  • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
  • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el

Szalagfüggöny előnyei

  • Fűtött, hűtött helyiségek hőszigetelése
  • Védelem huzat, zaj és por ellen
  • Egészségvédelem és munkabiztonság
  • Kapunyílások legolcsóbb lezárása
  • Egyszerű, nem igényel karbantartást

Szalagfüggöny felhasználási területei

PVC függöny bejárati ajtóra

 Kis méretű nyílásokhoz ajánljuk, melyet általában személyi átjárásra használnak.

Itt a szalagfüggöny kemény PVC felfüggesztéssel készül a PVC szalagok nincsenek átfedésben.

Térelválasztó függöny

 Nagyobb terek leválasztására szolgáló szalagfüggöny. Különböző munkaterületek szétválasztására, por, huzat, higiéniai okok miatt történik leginkább a leválasztás.

Ipari függöny

Ipari csarnokok nyílásainak lezárására szolgál, általában Ipari kapuk belső oldalára helyezik leginkább, így a kapu nyitott állapotában is megakadályozza a fűtött, illetve hűtött levegő keveredését a környezettel.

A szalagfüggöny nem akadályozza a targoncák, különböző árumozgatók szabad mozgását, és áthaladás után rögtön visszazáródik, így biztosítja a hőszigetelést.

PVC szalagfüggöny hűtőkamrára

Hűtőkamrák nyílásainak belső oldalára szokás szerelni. Az árumozgatásnál az ajtó nyitott állapotában is szigetel. Fagyasztókamrákban lágyabb úgynevezett fagyálló PVC szalagból készül a szalagfüggöny.

Termofüggöny hűtőkre, regálokra

Az üzletekben lévő hűtők igen magas energiafelhasználásúak. Az erre a célra készülő szalagfüggöny mérsékli a hűtött levegő kiáramlását, viszont nem akadályozza a termékek könnyű kivételét, illetve a víztiszta, átlátszó PVC szalagok miatt a vásárlók betekintését.

Hőszigetelő szalagfüggöny az állattartásban

Istállók és kutyaházak nyílásaira is hatékony a szalagfüggöny. Benntartja a meleget, biztosítja, hogy az állatok szabadon átlássanak rajta, és nem gátolja az állatokat a szabad átjárásban.

Hőfüggöny uszodákba, fürdőkbe

A beltéri medencék illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás a szalagfüggöny. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »