PVC függöny bejárati ajtókra

PVC függöny bejárati ajtókra

Személyforgalmú átjárókra szerelve a PVC függönyök több szempontból is előnyösen alkalmazhatók: nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energia-megtakarítást. A huzat, a berepülő rovarok, madarak és a por ellen is hatékony védelmet jelent a PVC szalagfüggöny.

Kiváló eredménnyel alkalmazható a PVC függöny bejárati ajtókon, eladási és raktárterek közti ajtókon, raktárajtókon és hűtőkamrák ajtaján. Az ipari, kereskedelmi felhasználás mellett a hétköznapi életben is sokoldalúan hasznosítható

PVC függöny, mint egyedi megoldás

Mindig az egyedi igényeknek megfelelően készítjük a függönyöket, elősegítve ezzel vásárlóink elvárásainak való maximális megfelelést. Tapasztalt kollegáink segítségével mindig megtalálja a leginkább megfelelő PVC függönyt. Az elkészült függöny gyorsan, egyszerűen felszerelhető. Mivel levehető, így a használat során könnyen tisztítható.

PVC függöny, mint dekorációs elem

A PVC függönyök változatos színekben vásárolhatók, akár egy függöny többféle színű szalagból is összeállítható.

Színválaszték:

  • Víztiszta / átlátszó
  • Piros (átlátszó vagy nem átlátszó)
  • Fekete
  • Fehér
  • Zöld (UV szűrős, matt vagy áttetsző)
  • Narancssárga
  • Citromsárga
  • Bronz (UV szűrős, áttetsző)
  • Kék

Színes megoldásainkat választva a PVC függöny a vásárlók figyelmének felkeltésére és dekorációs célokra is alkalmas. Az általunk ajánlott 2 mm-es szalag vastagságú könnyű, akadálymentes áthaladást biztosít vásárlói és munkatársai számára egyaránt. A színes PVC függöny a dekoratív megjelenés és a kényelmes közlekedés mellett hatékony szigetelési megoldást nyújt.

PVC függönyök kivitelezése

A PVC függönyöket vagy kemény PVC profil felfüggesztéssel szerelik a szalagok átfedése nélkül, vagy kampósoros felfüggesztéssel és szalagátfedéssel. A PVC profil felfüggesztésű függönyök rögzítettek, a felfüggesztés lehetővé teszi a PVC függönyök gyors fel- és leszerelését. A kampósoros felfüggesztésű PVC függöny görgős mechanizmussal is készülhet, így a szalagfüggöny elhúzhatóvá válik. A PVC függöny szalagjai normál (-5°C-ig) és fagyálló (-25°C-ig) kivitelben, átlátszó és színes változatban is kaphatók.

A PVC függönyök 100, 150 és 200 mm szélességű; 1,2 és 2 mm-es vastagságú szalagokból gyárthatók

Cégünk kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozik, így a szigorú élelmiszeripari előírásoknak is megfelelnek (Pl. HACCP).

 Gyakori alkalmazási területek: A PVC függöny előnyei:
 – bejárati ajtók  – hatékony hőszigetelő funkció (energiatakarékosság)
 – raktárajtók  – véd por, huzat és zaj ellen
 – hűtőkamrák ajtaja  – véd a rovarok és madarak ellen
 – dekoratív, figyelemfelkeltő hatású
 – kényelmes áthaladást biztosít
 – egyedi kivitel, egyéni igények szerinti megoldás

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »