Termofüggöny hűtőkre, regálokra

Termofüggöny csemegepultra

Termofüggöny tejhűtőre

A termofüggönyöket csemegepultra, tejhűtőre szerelve jelentős energia megtakarítást érhetünk el. A PVC függönyök a téli fűtési szezonban és a nyári melegben egyaránt megőrzik a hűtőberendezések előírt üzemi hőmérsékletét. A termofüggöny kiváló hőszigetelő hatása révén csökken az aggregátor igénybevétele, ami növeli a hűtőberendezések élettartamát. Az egyenletesen alacsony hőmérsékletnek köszönhetően kifogástalan marad az áru minősége

Az átlátszó termofüggönyök védelmet jelentenek a bogarak és a por ellen is. A vásárlók kényelmesen kivehetik a puha PVC szalagok közt a kiválasztott árut. A termofüggöny esztétikus, kényelmes és rendkívül energiatakarékos megoldás.

Termofüggönyt alkalmazhatunk

Hűtőkirakatok, csemegepultok, tejhűtők nyílásaira. Minden PVC függöny ez egyedi igényeknek megfelelően készül. A csemegepultok feltöltésekor vagy tisztításkor a termofüggöny könnyen kivehető és visszarakható. A PVC szalagok tisztítása egyszerű, egy nedves szivaccsal elvégezhető. A termofüggöny a szigorú élelmiszeripari előírásoknak is megfelel (Pl.:HACCP).

A termofüggönyök kivitelezése

A PVC szalagok fehér PVC profilba vannak befogatva, átfedés nélkül. A PVC profilt ragasztással, vagy – fúrás nélkül – szegecseléssel rögzítik a berendezésekhez, így nagyon egyszerű, gyors a felszerelése. A termofüggöny rendszerint átlátszó 100 mm széles és 1,2 mm vastag normál (-5°C-ig) szalagokból készül. Az átfedés nélkül szerelt puha PVC szalagok a vásárlás kényelmét biztosítják a vásárlónak. A fehér PVC felfüggesztéssel és az átlátszó szalagokkal készült termofüggöny hozzájárul az áru gusztusos megjelenítéséhez.

A termofüggöny előnyei:

  • Több mint 50%-os energia megtakarítás
  • Biztosítja az egyenletesen alacsony hőmérsékletet a hűtőben
  • Véd a legyek, rovarok ellen
  • Esztétikus, könnyen kezelhető
  • Gyorsan szerelhető
  • Egyszerűen tisztítható

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »