Ipari függöny

Ipari függöny

A PVC függönyök ipari környezetben, kapunyílásokba szerelve hatékony hőszigetelést biztosítanak rugalmas zárás mellett. A csarnokok, raktárak, gyárak belső tereit az ipari függöny kiválóan véd por, huzat és zaj ellen, megakadályoza a madarak berepülését. Az átlátszó PVC szalag lehetővé teszi a targoncák és személyek gyors és akadálymentes áthaladását.

Az ipari függöny alkalmazási területei:

Kültéri és beltéri kapunyílások lezárására ipari csarnokokban, raktárakban, gyárakban, műhelyekben, stb. egyaránt alkalmazhatunk ipari függönyt. Az ipari függönyök mindig egyedi megoldást nyújtanak, ezért cégünk az adott problémára leginkább megfelelő megoldást készíti el az Ön számára.

Erős igénybevételre tervezve, ipari körülményekhez gyártjuk PVC függönyeinket, melyek lehetővé teszik a targoncaforgalmat, palettás kocsik áthaladását és konvejorpályák működését. Az ipari függöny eközben a dolgozók számára is kényelmes közlekedést biztosít és kellemesebb, egészségesebb munkakörnyezetet teremt.

Ipari függönyök kivitelezése

Minden általunk készített ipari függöny méretre készül, rozsdamentes vagy horganyzott acél tartószerkezetre rögzítve. A tartószerkezet kampósoros, ami lehetővé teszi a PVC szalagok igény szerinti elosztását és szerelését, továbbá az ipari függöny szalagjainak gyors és egyszerű egyenkénti cseréjét. A PVC szalagok lehetnek rögzítettek vagy elhúzhatóak. Tapasztalt munkatársaink igény esetén segítenek a legjobb megoldás megtalálásában, és természetesen az elkészült ipari függönyt rövid időn belül fel is szerelik.

A szalagok normál (-5°C-ig) és fagyálló (-25°C-ig) kivitelben, átlátszó és színes változatban kaphatók.

Ipari függönyeink készülhetnek 150; 200; 300 és 400 mm széles PVC szalagokból; 2, 3 vagy 4 mm-es vastagságban, sima és bordázott felülettel.

Gyakori targoncaforgalom vagy zsugorfóliázott termékek szállítása esetén bordázott szalagokból ajánlott az ipari függöny elkészítése, mert így az nem tapad a fóliához, és erősebb tartást ad.

Ipari függöny előnyei:

  • lezárja a kapunyílást, mégis könnyű áthaladást biztosít
  • hatékony hőszigetelés
  • nagyfokú védelem zaj, huzat, por ellen
  • megakadályozza a madarak, rovarok berepülésé
  • védi az alkalmazottakat, jobb munkakörnyezetet teremt
  • egyszerűen felszerelhetõ, nem igényel karbantartást
  • könnyen, gyorsan javítható

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »