HÖRMANN Garázskapu-meghajtások

Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén, hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig „szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

A PROSPEKTUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Gyorsabb és biztonságosabb behajtás a garázsba.

Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé, biztonságosabbá teszik az Ön életét.

» Kérjen ingyenes árajánlatot! «

 

Hörmann garázskapu motorizációk

 

Élvezze otthona kényelmét és biztonságát

Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén, hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig „szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

Gyorsabb és biztonságosabb behajtás a garázsba

Prémium minőség a garázskapuk és meghajtók szakértőjétől Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az Ön életét.

Összehangolt rendszer

A Hörmann egymással pontosan összehangolt rendszert kínál, amely garázskapuból, garázskapu-meghajtásból és udvarikapu-meghajtásból áll. Nincs szükség kiegészítő vevőegységre, így megtakarítja a különböző gyártók meghajtásrendszerei összehangolásának árát.

Garantált minőség

A tökéletes műszaki megoldásoknak köszönhetően, számos szabadalmat, és egy kompromisszummentes minőségbiztosítást kap 5 év jótállással a meghajtásra.

Megnyugtatóan biztonságos a meghajtássínben lévő automatikus kapureteszelésnek köszönhetően

A hívatlan vendégeknek semmi esélyük nincs. A kapu záródáskor automatikusan reteszelődik, és ezáltal hatékony védelmet nyújt a feltolás elllen. Ez a különleges reteszelés-automatika mechanikusan működik, ezért áramszünet esetén is hatékony.

A Hörmann automata szekcionált kapuk a TTZ irányelvek szerinti „betörésgátló garázskapuk”, melyek a TÜV által bevizsgált, és a MABISZ által is tanúsítot szerkezetek.

Lágy indítás és lassított megállás

Kíméli a kaput és a meghajtást, a kapufutás minden fázisában halk.

Megbízható leállító automatika

A leállító automatika biztosan megállítja a kaput hirtelen fellépő akadály esetén. A még nagyobb védelem és biztonság érdekében ajánlott egy fénysorompó felszerelése.

Egyedi működtetési kényelem

A Hörmann meghajtás-kieégszítő termékprogramja valamennyi beépítési szituációhoz kínál mobil és helyhezkötött minőségi kiegészítőket. A Micro-kéziadótól, a kódkapcsolókon és ujjlenyomat-olvasókon át, az olyan speciális megoldásokig, mint a szükségakku.

BiSecur rádiórendszer

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e.                            Gombnyomásra láthatja a HS 5 BS kéziadó vagy a FIT 5 BS belsőgomb LED-jének színéből a kapu helyzetét.                Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra* bezáródik.
Ennél könnyebben és kényelmesebben nem lehet a kapuját vezérelni.

* Ha a kaput, a kapura való rálátás nélkül működtetik,
akkor egy kiegészítő fénysorompó használata szükséges

További információkat a BiSecur rádiórendszerről itt talál.

Hörmann BlueSecur

Működtetés okos applikációval

Használja okostelefonját egyszerűen kéziadóként. Az új Hörmann BlueSecur App-pal kényelmesen,
Bluetooth-on** keresztül működtetheti garázskapuját vagy házbejárati ajtóját.
Családtagjai számára pedig egyszerűen adhat tartós vagy időben korlátozott további felhasználói
jogosítványokat*** az ő okostelefonjukra. Így a család minden tagjának,                                                                  mindig van saját „kapu- és ajtónyitója” az okostelefonján.

** belső ill. opcionális Hörmann Bluetooth vevőegység esetén
*** adott esetben kiegészítők vásárlása (appon belüli vásárlás)
szükséges az AppStore vagy a Google Play oldalán

 

HÖRMANN PROMATIC MOTORIZÁCIÓ HÖRMANN SUPRAMATIC MOTORIZÁCIÓ

Címszavakban: Hörmann, motor, meghajtás, automata, nyitó


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »