HÖRMANN Szalagfüggönyök

A Hörmann Flex-szalagfüggöny különösen kedvező árú nyílászáró a nagy méretű csarnoknyílások esetében. A strapabíró PVC-csíkok zárása jól tömített, nyitáskor csak a jármű, vagy a rakomány szélességében nyílnak fel. Így erős átmenőforgalom esetén is a minimumra redukálható a hőveszteség. A kiváló minőségű, átlátszó Flex-szalagfüggöny javítja a fényviszonyokat és csökkenti a világítási költségeket. Alkalmas élelmiszeripari vagy gyógyszeripari felhasználásra, és mélyhűtött terekhez is.

A PROSPEKTUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Ipari szalagfüggönyök

Ha most épít, bővít, vagy korszerűsít, mindenképpen kérje szakembereink tanácsát. Az elmúlt 10 évben sok mindent megtapasztaltunk, megoldottunk. Biztosan tudunk segíteni abban, hogy kérdéseire szakmai érveken alapuló korrekt válaszokat adva megkönnyítsük döntésében.

Tekintse át a prospektusunkat, amelyet a baloldalt tud letölteni. Segítheti elképzeléseinek pontosításában, új ötleteket adhat, kiindulási pontként szolgálhat igényeinek kialakításában és az ajánlatkérésben.

Hívjon bennünket, vagy jelentkezzen árajánlat kérésével a jobboldalon található ajánlatkérő kitöltésével.

Hörmann SVF ipari szalagfüggöny:

Minimális energiaveszteség:
A Hörmann szalagfüggönyök különösen alkalmasak nagy dimenziójú csarnoknyílások jutányos és messzemenően tömített lezárására. A strapabíró PVC-szalagok csak a jármű vagy a rakodás szélességében nyílnak meg. Így még nagyforgalmú helyeken is minimálisra redukálható a hőveszteség. Ezáltal energiát takaríthat meg. Az elsőosztályú szalagfüggönyök áttetszősége javítja a fényviszonyokat és csökkenti a világítási költségeket.

A Clips-rendszerő felfüggesztés:
E rendszerrel a szalagfüggönyeink szerelése gyerekjáték. A PVC-szalagok műanyag clips-eit egyszerűen az alumínium profilsínbe kell akasztani, bármilyen szerszám segítsége nélkül. A demagnetizált klips-eket a szalagokra a gyárban szerelik fel. A szalagok automatikusan beállnak a helyükre, de szükség esetén könnyen kiakaszthatók és cserélhet?k.

Kiegészítők:
Fényvédő szalagfüggöny hegesztéshez:
– S7 autogén(zöld) vagy S9 ívhegesztés (fekete)
– 300×3 mm-es szalagokkal
PVC-anyag mélyh?tött terekhez, hőmérsékletálló -35 fokig, törési hőmérséklet -55 fok (DIN 53372 szerint)


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »