Napellenzők

Szeretne egy olyan megoldást, mely árnyékol, mégis beenged némi fényt, és még a házat is öltözteti? Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablaknapellenző.

Igazítsa a textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához, a környezet színeihez! Kész a csinos otthon, a komfortos iroda!

A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden épülethez jól illeszkedik.

Méretek:

Az egyedi gyártású ablaknapellenzők méreteit a nyílászáró, illetve a homlokzat méretéhez igazodva, a beépítési lehetőségek függvényében határozzuk meg. Az egy darabból megvalósítható méret a felhasznált anyagoknak is függvénye.

Szerkezet színek:

A szerkezet és az opcionális tokozat alapszíne a RAL 9010 fehér. Rendelhető továbbá minden RAL színben, felár ellenében.

Rendelhető textilek:

Az ablaknapellenzőkhöz az ún. screen anyagokat ajánljuk, melyek nem engedik meg a betekintést, árnyékolnak, ugyanakkor a szórt fény bejutását megengedik.

A tényleges kiválasztást azonban csak a termék személyes megrendelésekor, a textilminták megtekintését követően tegye meg.

Működtetési módok:

Az ablaknapellenzők működtethetők belülről, kézzel: gurtnival, vagy kurblival, kívülről kurblival, illetve motorral. Ez utóbbi esetben akár távirányítással, és időjárásfüggő vezérléssel.

Napellenzőkhöz külön rendelhető motorizáció

 


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »