HST oldalra futó szekcionált kapu

Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.

VILÁGÚJDONSÁG: Automatikus kiskapu-funkció, mely a kapufogantyúról működtethető

A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kéziadóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.

Dupla lekapcsolóautomatika

A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

Könnyed és nyugodt kapufutás,

A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

   

 

 

 

Ajánlat kéréshez kérem kattintson IDE!


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »