Mesterkulcsos zárrendszerek

Mesterkulcsos zárrendszerek

Válassza a kényelmet és a biztonságot!

Nem kell óriási kulcscsomókkal, nyilvántartással és jogosultságok folytonos ellenőrzésével bajlódnia. Válassza a kényelmet és a biztonságot! Az egyszerűbb azonos zárlattól a nagy bonyolultságú vezérkulcsos rendszerekig az egyedi zárbetétek, lakatok, felsőzárak, lemezszekrény-zárak rendszerbe foglalhatók. A mesterkulcsos zárrendszereket az épület(ek)re, létesítmény(ek)re testre szabottan tervezzük. A személyek, felhasználói csoportok (munkatársak, vendégek, látogatók stb.) belépési jogosultságait és a személyi forgalom ellenőrzését a megrendelő/vállalat igényeinek megfelelően alakítjuk. A költséghatékony alapmegoldásoktól, a legkülönlegesebb egyedi biztonsági opciókig magas védelemmel tudjuk ellátni zárrendszereinket.

Zárrendszereink a következő zárcsaládokból készülhetnek:

  • Elzett 751
  • Elzett Nova
  • Elzett X-11
  • Gege pExtra
  • Kaba experT

Azonos zárlatú rendszer

Intézményi és üzleti felhasználók részére

Egyoldalas, kétoldalas, gombos hengerzárbetétek, lemezszekrényzárak, másodzárak, bútorzárak, lakatok mind zárrendszerbe foglalhatók. Ezáltal nem szükséges többé külön kulcsnyilvántartással, jogosultságokkal és nagyszámú kulcsok kezelésével foglalkozni. Ajánljuk intézményi felhasználók részére kapcsoló- és elosztó szekrények, aknák, csatornák stb. nyitásához-zárásához.

 

Lakossági alkalmazások és családi házak részére egyaránt.

A kapu, a garázs a bejárati ajtó, bicikli tároló zárai egyetlen kulccsal, kényelmesen nyithatók-zárhatók. Nem kell hosszú percekig keresgetni a megfelelő kulcsokat, nincs szükség óriási kulcscsomóra, hiszen saját kulcsával gyorsan és biztonságosan bejuthat otthonába.

Mesterkulcsos zárrendszer

(fő- és vezérkulcsos zárrendszer)

Mesterkulccsal nagy bonyolultságú zárrendszerek készíthetők a felhasználók egyedi igényeinek megfelelően. A költséghatékony alapmegoldásoktól, a legszigorúbb és legspeciálisabb biztonsági követelményekig megoldást kínálunk. Vállaljuk az egyedi igények felmérését, zárrendszerek tervezését és a kivitelezést, beszerelést is. Ideális megoldás vállalatok, ipari parkok, irodák, lakóparkok, társasházak, szállodák, áruházak, hivatalok, intézmények részére.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »