Kovácsoltvas / Lakatosipar

KOVÁCSOLTVAS / LAKATOSIPAR SZOMBATHELYEN

NYÍLÓ ÉS TOLÓKAPUK, KERÍTÉSEK, KORLÁTOK GYÁRTÁSA ÉS SZERELÉSE, EGYÉNI ELKÉPZELÉS ALAPJÁN IS!

ÖN MEGÁLMODJA, MI ELKÉSZÍTJÜK, FELSZERELJÜK ÉS AUTOMATIZÁLJUK!

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik kovácsoltvas kapuk, kerítések, korlátok, egyéb (egyéni elképzelés szerint) lakatosipari termékek gyártásával, forgalmazásával, valamint szerelésével!

Vállaljuk lakossági, valamint ipari:

– Kapuk (Nyíló és Tolókapuk)
– Kerítések
– Korlátok, lépcsők, rámpák
– Ajtó és ablakrácsok
– Előtetők
– Egyedi gyártású rámpák, felhajtók

 

készítését, szerelését egyedi méretekben is, széles szín és formaválasztékban!

Számos lakossági / ipari kerítés, korlát, tolókapu és nyílókapu került ki hozzáértő kezeink közül, a magán és céges megrendelőink maximális megelégedettségére. A Képek menüpontban megtekintheti az eddigi munkáink során készített képeket. Egyedi megrendeléseket katalógusból, vagy megrendelőink saját elképzelése alapján is legyártjuk.

Számunkra nincs lehetetlen. Ön megálmodja kapuját, kerítését, mi elkészítjük, leszállítjuk, felszereljük, automatizáljuk, akár horganyzott, szinterezett, antikolt, vagy rozsdamentes kivitelben is.

Cégünk számára nem jelent problémát a nagyméretű ipari kapuk és egyéb vasszerkezetek gyártása sem. Készítünk zártszelvénykapukat, kerítéseket is (akár Lindab borítással)!

A tervezés és a kivitelezés egyaránt házon belül történik. Ez a következőket jelenti:
– Termelői áraink rendkívül versenyképesek
– Saját munkáinkról lévén szó, a minőségre kimagasló figyelmet fordítunk
– Ha érdekli, és a megfelelő időben érkezik, akkor nem pusztán a végterméket szemlélheti meg, hanem az alkotás folyamatába is bepillantást kaphat. Láthatja hogyan készülnek a kovácsoltvas elemek

Fényképek és katalógus alapján is választhat kovácsoltvas mintázatot, de nagyobb sikere és értéke van az egyedi termékeknek. Örömmel valósítjuk meg egyedi elképzeléseit, sőt vázlatokkal, javaslatokkal segítjük választását. Ha nincs konkrét elképzelése, bátran számíthat ötleteinkre, tapasztalatunkra.

Kovácsoltvas kerítés

FELÜLETKEZELÉS: TÜZIHORGANYZÁS – PORSZÓRÁS

Nagy figyelmet fordítunk az általunk elkészített termékeknél a felületkezelésre. Cégünknél igényeinek megfelelően biztosítunk lehetőséget a tüzihorganyzásra (a lehető legjobb megoldás a rozsdásodás ellen), valamint porszórásra, amely az időtálló, szép felületért felelős.

Amennyiben nincs konkrét elképzelése még kovácsoltvas vagy más jellegű kapujáról, kerítéséről, korlátjáról, kattintson ide és tekintse meg a munkáinkról készített képeket. reméljük, az alábbi képekre kattintva megtalálja az Önnek tetszőt.

Vagy látogasson el családias hangulatú Szombathelyi bemutató termünkbe, ahol katalógusból és fényképalbumból válogathat, de a kiállított kovácsoltvas mintadarabok és munkatársaink is segítenek a választásban. Viszonteladókat és magánszemélyeket is egyaránt kiszolgálunk.Látogasson el hozzánk, tekintse meg kínálatunkat!

NYÍLÓ ÉS TOLÓKAPU MOTORIZÁCIÓK

Gondoljon a kényelmére, Cégünknél lehetősége van automatizáltatni kapuját, a lehető legkedvezőbb áron! Készséggel állunk olyan, ügyfeleink részére akik már meglévő, használatban lévő kézi kaput szeretnének automatizálni.

Kovácsoltvas tolókapu, porszórással

Kétszárnyú kovácsoltvas kapu, motorizációval

Kovácsoltvas tolókapu, tüzihorganyzás után

Nyíló kapu, motorizációval

Horganyzott tolókapu, motorizációval

 

Akadálymentes rámpák (egyedi kivitelezésben)

 

 

Egyedi  lépcsők, korlátok gyártása

 

 

„X” KFT .. MINDEN AMI LAKATOSMUNKA!


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »