HÖRMANN Berry-billenőkapuk

Billenő kaput keres? Akkor nálunk jó helyen jár!

20 évnyi szakmai tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére! Nálunk találja a biztos megoldást!

» Kérjen ingyenes árajánlatot! «

Hörmann billenő garázskapuk

 

Az akciós méretekhez kattintson ide

 

Beépítési méret táblázatért kattintson ide!

 

Prospektus:

 

Hörmann billenő garázskapu – egyszerű és gazdaságos garázskapu, hőszigetelés nélkül

A billenő garázs kapuk műhödése során a kapulapot a speciális vasalat a kapusíkból kb.50-60cm-t kibillentve juttatja el a nyitott végállásba. A kapulap könnyebb mozgathatósága érdekében a mozgatást kétoldalon rugókötegek segítik. A kapulap felső sarkát egy sínrendszer vezeti meg. Helyes kiegyensúlyozás esetén a kapu könnyen nyitható és zárható, mozgatás közben bármely ponton megállítható.

Minőség, biztonság, esztétikum, könnyű működtetés, hosszú élettartam ezek a Berry kapu jellemzői. A tökéletes műszaki megoldásoknak az 50 éves gyártási tapasztalatnak állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb garázskapujává a Hörmann billenőkapuja. A több mint húsz féle motívumból bizonyára Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Minőség és biztonság, esztétikus megjelenés és kényelem valamint a hosszú élettartam a Berry billenő kapuk jellemző tulajdonságai. És mindez kedvező áron

Időtálló klasszikus megjelenés

A garázskapu vízszintes vagy függőleges bordamintázatát horizontális vagy vertikális keresztfrízzel lehet hangsúlyozni. Egy szép fogantyúgarnitúrával, egy különleges színnel, illetve a kapu üvegezésével egyedivé alakíthatja családi háza külső megjelenését.
Időjárásálló felületvédelem horganyzással és kiváló minőségű polieszter porszórással
A Hörmann billenő kapuk felületvédelme kettős, egyrészt a fém szerkezeti elemek minden esetben tűzihorganyzott eljárással készültnek, másrészt a fém kapulapok felületi színezését a porszórásos technológiával végzik. Ez a kettős védelem hosszútávon véd a korrózió ellen, így a kapu sokáig tartós és szép maradhat megőrizve újkori megjelenését.

Az igazi megoldás

Amikor a halkan és gyorsan nyíló billenőkapunkat egy Hörmann kapumozgatóval pillanatok alatt kinyitunk és ehhez nem kell kiszállnunk a kocsiból. A csukás művelete is hasonlóan kényelmesen távvezérlővel vagy a garázsban elhelyezett nyomógombbal történhet. A zárási művelet végén a kapumozagtó lassításának köszönhetően szinte hangtalanul történik a bezáródás.

Tulajdonságok:

A kapu időjárásálló, horganyzott, poliészter alapozású, továbbá megjelenése is esztétikus, emiatt nyitása könnyű.
A RAL színskála szinte összes színében rendelhető.
Több mint 20 féle motívum acélból és fából.
ÚJ: Decograin fafóliás kivitelű kapuk aranytölgy és rózsafa színben. A Decograin felület ötvözi az acéllemez kapuk előnyeit és a valódi fa természethű megjelenést.
Akár integrált személybejáró ajtóval is kapható (mely a kapu színével és mintájával egyezik).
Olyan motívum is van a palettán, melyhez utólagos, tetszés szerinti, akár egyedi fa borítás rakható.

Bordázott, kazettás motívumok

Természetesen bármilyen szín felvihető a kapu felületére amivel harmónikus egységet alkothat a ház többi nyilászárójával.

Fa borítású billenő kapuk

Színminták

Gyári fa borítás esetén kétféle fatípusból választhatunk, alkalmazásukkal a természetesség hatása érvényesül.

Billenőkapuk fa borítással:

Hörmann Decograin® acélkapuk,

billenő garázskapu fogantyúk

A kapumotívumokat un. Decograin® fafóliás kivitelben aranytölgy és mahagóni szinben gyártja a Hörmann. Ez az új UV álló műanyag bevonat a kapulap külső oldalán jelenik meg és ötvözi az acéllemez kapuk előnyeit a természetes faanyag termékhű megjelenésével.

A designerek által formatervezett kilincsgarnitúrák különböző felületi anyagok alkalmazásával egyedi megjelenést adnak a kapunak. Ezek a fogantyúk jól illeszkednek a kézbe és nagyon elegánsak.

 

 

 

 

 

» Kérjen ingyenes árajánlatot! «

Címszavakban: hörmann, billenő, nyíló, kapu, garázskapu, ingyenes árajánlat, ingyenes helyszíni felmérés


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »