Vagyonvédelmi rácsok

Nagyszilárdságú, mégis esztétikus, finom megjelenésû rácsok, amelyek több elõnnyel is szolgálnak felhasználójuk számára.

– Betörési kísérlet esetén az üveg betörése után sem lehetséges az áruhoz való hozzáférés, hiszen a rácsszerkezet megbontása jelentõs idõt vesz igénybe.

– A rács látványa pszichés hatást is gyakorol a potenciális betörõre.

– Napközben a rács „láthatatlanná válik”, hiszen kialakítástól függõen összezárt állapotban teljesen eltûnik a járókelõk ill. vásárlók látóterébõl.

– Az üzlet nyitvatartási idején kívül, a leeresztett rács nem rontja a kirakatban elhelyezett áruk láthatóságát.

A belsõ rácsok nemcsak kirakatok védelmére, hanem térelválasztásra is kiválóan alkalmasak, legyen szó bevásárlóközpontok, áruházak üzleteirõl, raktárakon belüli térképzésrõl vagy teremgarázsok egységeinek leválasztásáról.

 

Cégünk a belsõ rácsokból két típust gyárt. Az egyik a hagyományos téglalap forma, a másik az ún. apácza típus, amely íves elemekbõl épül fel. Az apácza rács több mint kétszer sûrûbb a hagyományos rácsnál, ezért fokozottabb védelmet biztosít.

Mindkét rács acél alapanyagból készül, amely azután az eltérõ igényeknek és igénybevételnek megfelelõen különbözõ kezelési eljárásokon megy keresztül. Külsõ térre ill. páradús környezetbe rozsda- és saválló acélból készült rácsok a megfelelõek (matt vagy fényes kivitelben), míg belsõ térben a hely hangulatának és megrendelõnk igényeinek megfelelõen egyéb változatok is rendelhetõek.

A rácsok mérete igen tág határok között változhat.

Mindkét típus harmonikaszerû gyûjtésû.

A MABISZ minõsítése alapján belsõ rácsaink az üveg törését jelzõ elektronikus riasztórend szerrel együtt teljes körû védelem kialakítására alkalmasak.

A rácsok rendelhetõek kézi mozgatószerkezettel, vagy elektromos mûködtetéssel.
Ez utóbbi változat rendelhetõ kulcsos kapcsolós vagy rádió távvezérlésû kivitelben.

Az elektromos változat a felhasználók biztonságának fokozása érdekében 24 V-os villanymotorral készül, s minden nem kirakati rácsként mûködtetett változat rendelkezik mechanikus zuhanásgátlóval.


Apácza típus


Téglalap típus


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »