PVC Szalagfüggönyök


 • Vissza a főoldalra!

 • Szalagfüggöny


  Ipari függöny

  Térelválasztó függöny

  PVC függöny bejárati ajtókra

  PVC szalagfüggöny hűtőkamrákra, autókra

  Termofüggöny hűtőkre, regálokra

  Hőfüggöny uszodákba, fürdőkbe

  Hőszigetelő szalagfüggöny az állattartásban

  Cégünk az energia-megtakarítást szolgáló szalagfüggöny forgalmazásával és szerelésével is foglalkozik.

  A szalagfüggöny lágy PVC szalagokból, és a felfüggesztést szolgáló fém lemezpárokból, valamint kampósorból áll. Létezik kemény PVC felfüggesztés is, itt a szalagok nincsenek átfedésben, ezeket kisméretű nyílásokhoz ajánljuk.

  A legáltalánosabb szalagfüggöny fém felfüggesztéssel készül, a PVC szalagok átfedésben vannak, ezáltal biztosítják a jó hőszigetelést.

  Minden szalagfüggöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően. A lezárandó nyílások mérete, igénybevétele, különböző kialakítást igényel. Ennek megfelelően választjuk meg a PVC szalagok vastagságát, szélességét, anyagát, illetve a szalagok átfedésének mértékét. 20 éves szakmai tapasztalatunk segít Önnek, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást az Ön problémájára, és ezáltal jelentős energia- megtakarítást érjen el.

  A szalagfüggöny speciális lágy PVC-ből kapunyílások, belső terek, tároló területek lezárására készül. Az átlátszó lágy PVC szalagok lehetővé teszik targoncák és személyek gyors és folyamatos áthaladását. A szalagfüggöny nem igényel karbantartást. Áthaladáskor a szalagok azonnal záródnak, így a ki-, illetve beáramló hőmennyiség minimalizálható, ami az energiaköltségei csökkenését eredményezi. A szalagfüggöny a legolcsóbb megoldás különböző nyílások lezárására.

  Szalagfüggöny jellemzői 

  • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
  • Könnyen tisztítható
  • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
  • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el

  Szalagfüggöny előnyei

  • Fűtött, hűtött helyiségek hőszigetelése
  • Védelem huzat, zaj és por ellen
  • Egészségvédelem és munkabiztonság
  • Kapunyílások legolcsóbb lezárása
  • Egyszerű, nem igényel karbantartást

  Szalagfüggöny felhasználási területei

  PVC függöny bejárati ajtóra

   Kis méretű nyílásokhoz ajánljuk, melyet általában személyi átjárásra használnak.

  Itt a szalagfüggöny kemény PVC felfüggesztéssel készül a PVC szalagok nincsenek átfedésben.

  Térelválasztó függöny

   Nagyobb terek leválasztására szolgáló szalagfüggöny. Különböző munkaterületek szétválasztására, por, huzat, higiéniai okok miatt történik leginkább a leválasztás.

  Ipari függöny

  Ipari csarnokok nyílásainak lezárására szolgál, általában Ipari kapuk belső oldalára helyezik leginkább, így a kapu nyitott állapotában is megakadályozza a fűtött, illetve hűtött levegő keveredését a környezettel.

  A szalagfüggöny nem akadályozza a targoncák, különböző árumozgatók szabad mozgását, és áthaladás után rögtön visszazáródik, így biztosítja a hőszigetelést.

  PVC szalagfüggöny hűtőkamrára

  Hűtőkamrák nyílásainak belső oldalára szokás szerelni. Az árumozgatásnál az ajtó nyitott állapotában is szigetel. Fagyasztókamrákban lágyabb úgynevezett fagyálló PVC szalagból készül a szalagfüggöny.

  Termofüggöny hűtőkre, regálokra

  Az üzletekben lévő hűtők igen magas energiafelhasználásúak. Az erre a célra készülő szalagfüggöny mérsékli a hűtött levegő kiáramlását, viszont nem akadályozza a termékek könnyű kivételét, illetve a víztiszta, átlátszó PVC szalagok miatt a vásárlók betekintését.

  Hőszigetelő szalagfüggöny az állattartásban

  Istállók és kutyaházak nyílásaira is hatékony a szalagfüggöny. Benntartja a meleget, biztosítja, hogy az állatok szabadon átlássanak rajta, és nem gátolja az állatokat a szabad átjárásban.

  Hőfüggöny uszodákba, fürdőkbe

  A beltéri medencék illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás a szalagfüggöny. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását.