Vakolható redőny

VAKOLHATÓ REDŐNYTOKRENDSZER:

redőny-tok-fotó1

Az Alukon vakolható redőnyrendszer jellegzetes redőny-rendszer az újépítésű és felújítandó házak esetén, mely nagymértékben hozzájárul az energiatakarékos fűtéshez. A vakolható redőnytok behelyezése esetén biztosítani kell a megfelelő méretű helyet.

Az egyik megoldás lehet, hogy a redőnygurtni kivezetése az ablak felső részére kerül.

redőny-tok-rendszer4

redőny-tok-fotó2

redőny-tok-rajz1Helyes elhelyezés esetén, a redőny homlokrészén lévő heraklith egy síkba kerül a vakolandó felülettel.

Eltérő megoldás, amikor a kezelésnek külön hagyjuk ki a helyet. A kihagyott hely szélessége = vakolatnélküli belső méret + kb. 10-15 cm a kezelési oldalnál.
A kihagyott hely meghatározásánál figyelembe kell venni a szigetelőanyag vas-tagságát főként a tok felső, illetve hátsó részénél. Vakolás után a redőnytok már nem látható. A szervizfedél és a lefutó sín színét az ablak árnyalatához tudjuk igazítani. Az esetleges karbantartási munkálatok könnyedén elvégezhetőek a szervizfedél eltávolításával. Így semmilyen szennyeződés nem jut be a lakásba, a belső tér és a burkolat sem sérül.

Az Alukon vakolható tokrendszere nyugalmat és megelégedettséget visz az Ön otthonába. Mivel a tokrendszer a homlokzat külső síkjára kerül nincs kapcsolatban a belső térrel. Ezzel a beépítési technológiával optimális hőszigetelés és első osztályú hangszigetelés érhető el. A vakolhatótok 7 vagy 15 mm-es heraklith-tal illetve vakoló éllel kérhető. A vakolható tokrendszer kapható integrált szúnyoghálóval is 138, 150, 165 és 180 mm-es tokméretben.

 

Árajánlat kéréséhez kattintson IDE!

 

 


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »