HÖRMANN ET 500/ST 500 gyűjtőgarázs-kapuk

HÖRMANN ET 500/ST 500 gyűjtőgarázs-kapuk

Optimális gazdaságosság, tartós működési- és személyi biztonság, valamint különösen csendes kapufutás, így beépítése ajánlott akár frekventált helyekre is. Ezek az ET500 gyűjtőgarázskapu kiemelkedő minőségjegyei. A gyakorlatilag karbantartásmentes kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, a kopásmentes ellensúlytechnikának köszönhetően igen halk és biztonságos.

Az erős kapuszerkezet egyedi kialakítási lehetőségeket nyújt, a számos burkolatvariáció által, lehet például lyuklemezes, vagy lamellás burkolatú, illetve a helyszíni burkoláshoz is előkészített.

A PROSPETKUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

ET 500 gyűjtőgarázs-kapu
Folyamatos működés, sokféle kialakítási lehetőséggel

A kapu könnyű járású, halk és karbantartásmentes
Optimális takarékosság, tartós működési-és személyi biztonság, valamint nyugodt kapufutás-ezek az ET500 kapu legfontosabb ismertetőjegyei. A karbantartást nem igénylő kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, nagyon halk és a -kopásmentes ellensúly-mechanizmusának köszönhetően- biztonságos.
A parkolóhelyek számáa 50 beállóhelyig SupraMaticH meghajtással.50 beállóhely felett ITO400 meghajtással.

Előnyök

  • A kapu a meghajtással együtt bevizsgált egység:meghajtáskímélő, hosszú élettartam, magas fokú üzembiztonság és alacsony üzemeltetési költség
  • A kapuszerkezet legalább 250 000 nyitási ciklusra tervezett
  • Csekély szemöldökigény,ideális szűk helyviszonyoknál, szemöldök és oldalkáva nélküli beépítési szituációkhoz,opcióban kapható egy tokkeret
  • A kapuszárny horganyzott, RAL 9006 színben porszórt alapozással, egyéb színek a RAL színskála szerint külön ajánlat alapján
  • A kapulap minimálisan lendül ki síkjából
  • A dupla kötélvezetés és az ellensúly-mechanizmus felel a biztonságos, karbantartásmentes és tartósan megbízható kapufutásért
  • Csapágyazott műanyag futógörgők
  • Sokrétű kialakítási lehetőség a burkolat tekintetében: lamellás, a lyukaslemezes kivitel és helyszíni megoldások
  • Átjáróajtóval is szállítható

Gyűjtőgarázs a megoldás a parkolási problémákra

Biztonságban vannak az autók a Hörmann gyűjtőgarázs kapui mögött

Budapest, 2009. február 24. – Budapesten naponta közel 1,1 millió gépkocsi közlekedik. De nemcsak a fővárosban, hanem minden nagyobb városban tapasztalható, hogy egyre több autó parkol a városok közterein, mind több fennakadást okozva ezzel a forgalomban. A megoldást erre a problémára az egyszerre több gépjármű számára parkolási lehetőséget biztosító, társasházakban vagy irodaházakban alkalmazható gyűjtőgarázs jelentheti. Ennél a garázstípusnál nagyon fontos, hogy a kapu megbízható, halk és biztonságos legyen, hogy minél kevésbé zavarja a lakókat. Kiemelt szempont az is, hogy esztétikus legyen, és hogy illeszkedjen az épület stílusához. A Hörmann új, biztonságosan használható ET 500 gyűjtőgarázskapuja a fenti kritériumok mindegyikének megfelel.

Nagy örömünkre szolgál, hogy segítséget nyújthatunk egy mind égetőbb probléma megoldásában, hiszen az autósok csak akkor fognak gyűjtőgarázsokban parkolni, ha azok egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan használhatóak. Mindezeken felül a Hörmann gyűjtőgarázskapui esztétikusak és jól illeszkednek a környezetbe.” – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezetű igazgatója.

Mivel a gyűjtőgarázsokat naponta többen is használják, ezért fontos, hogy azok kapuja megbízhatóan működjön. A Hörmann új ET 500 gyűjtőgarázskapuját több mint negyedmillió nyitási ciklusra tervezték. A karbantartást nem igénylő kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, a kopásmentes ellensúlyos technikának köszönhetően pedig kiemelkedően biztonságos, miközben üzemeltetési költsége rendkívül alacsony.

Az ET 500 kapu nagyon halkan működik, csökkentve ezzel a környék zajterhelését. Mint minden Hörmann-kapunál, az ET 500 kialakításánál is a biztonság volt a legfőbb szempont, ezért dupla kötélvezetést alkalmaznak, kizárva ezzel a kapuszárny lezuhanásának lehetőségét, a kapulap és a falak közötti nagyobb rés segítségével pedig elkerülhetőek az ujjbecsípődések.

  A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében a kapu alapváltozatát 45 százalékos szellőző-keresztmetszetű lyukaslemezzel burkolták. Az ET 500 lamellás kivitelben is választható, így a külseje azonos lesz a szekcionált kapukéval. A gyűjtőgarázs kapujához többféle burkolat választható, amelyet a helyszínen szerelnek fel.

 Az ET 500 kapu szűk helyeken ideálisan alkalmazható, mivel a kapuszárny mindössze 20 centiméterre lendül ki a síkjából. Az ET 500 garázskapu gyalogosbejáróval is kibővíthető, amely külön bejáratként is használható, lehetővé téve, hogy a kapu kinyitása nélkül is bejussunk a garázsba.

A kevesebb, mint 50 beállóval rendelkező garázsoknál a kapuk SupraMatic H garázskapu-meghajtással működnek. A lágy indítás és a lassított stop funkciónak köszönhetően a SupraMatic H meghajtással felszerelt kapuk különösen halkak– így kiválóan alkalmazhatóak szállodákban, bérlakásokban és irodákban. Amennyiben több mint 50 parkolóhely van a garázsban, akkor a gyakori nyitás-zárást bíró ITO 400 lánchajtást ajánljuk. Mindkét meghajtás többféle vezérléssel, akár forgalmi lámpákkal is kombinálható.

Ajánlat kéréshez kérem kattintson IDE!


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »