Parthos Mono térelválasztó harmonikafalak


 • Vissza a főoldalra!

 • Parthos Mono térelválasztó harmonikafalak

  A Parthos Mono harmonikafal a legegyszerűbb módon képviseli a mozgatható válaszfalak alapvető előnyeit: a flexibilitást és az ideális térhasznosítást. Az ajtó elemei könnyedén, harmonikaszerűen mozgathatóak – alsó sínmegvezetés nélkül! A Mono harmonikafal szerelése rendkívül egyszerű: a használati utasítás segítségével akár egy személy is könnyedén fel tudja szerelni. Kívánságra természetesen igénybe veheti gyakorlott szerelőgárdánkat. Nyitott állapotában az összehajtott falelemek igen kis helyet foglalnak el. Mivel a Mono harmonikafal ár – minőség aránya igen kedvező, így érthető, miért oly közkedvelt mind a magán, mind a közületi mobilfal felhasználók körében.

  A termék rövid leírása
  A Mono mobil, harmonikaszerűen nyitható – zárható beltéri térelválasztó harmonikafal. A fal zárt állapotában enyhén harmonika felületű. A fal paneljei műanyag görgőkön csendesen futnak a kiváló minőségű alumínium sínszerkezetben. A tér praktikusabb kihasználhatósága érdekében többféle falnyitási illetve zárási lehetőséget kínálunk, (pl.: egy- vagy két oldalra zárható, középről két oldalra nyíló kivitel) de több fal egymáshoz is kapcsolható. A fal egyszerű zárral vagy opcióként megerősített ajtótokkal euro-cilinderzárral is reteszelhető.

  Mono térelválasztó harmonikafal

  • egyrétegű harmonika-tolófal
  • egyoldalra, vagy középről kétoldalra nyitható kivitel
  • kihasználhatósága optimális
  • könnyen mozgatható
  • egyszerűen szerelhető
  • nem igényel építőipari előkészítést
  • tökéletesen illeszkedik környezetébe
  • előnyös az ár-minőség aránya
  • magánszemélyek és közületek is kitűnően használhatják
  • széles a felület- és panelméret választéka
  • több fal egymáshoz is csatlakoztatható
  • minden fal kulccsal zárható kivitelben készül Mobilfalak.hu - Parthos Mono térelválasztó harmonikafal
  • opcióként megerősített euro-cilinderzárral is rendelhető Mobilfalak.hu - Parthos Mono térelválasztó harmonikafal

  Forma, méretek, tömeg

  Nyílásmagasság: 500 és 3700 mm között
  Nyílásszélesség: max. 15000 mm / szárny
  Panel vastagság (kész): 14 vagy 16 mm
  Panelszélesség: 120, 150, 200 vagy 250 mm
  Csomagszélesség: panelszélesség + 8 mm
  Csomagvastagság: 17 mm x panelszám + 160 mm
  Függőleges profilok: rugalmas műanyag zsanérprofilok
  Takaróprofilok: anodizált alumínium
  Súly: kb. 11 kg / m2

   

  Renault Budakalász, gépkocsiátadó helyisegek időszakos leválasztása

  Mozgásszervi Rehabilitációs Központ, időszakos teremleválasztás

  Cora Debrecen, gyors teremleválasztás

  Magyar Posta, tárgyalóterem időszakos kettéosztása

  Miniszterelnöki Hivatal, titkárság – tárgyaló leválasztás

  Chetra Csarnok (Budakalász), recepció – irodák leválasztása

  Idősek Otthona (Hódmezővásárhely), recepció – étterem leválasztása

  Harmonikaajtók lakásokba
  A Parthos cég által gyártott Spacer típusú harmonikaajtók használatakor nem kell számolnia a hagyományos (szekrény) ajtók nyitásakor elfog­lalt hellyel. Mivel mozgatható falrendszereinket kizárólag felső sínszerkezetre szereljük, így padló­burkolatát semmilyen akadályozó padlómegvezető sín nem szakítja meg. A Parthos harmonikaajtó piacveze­tő helyzetét a termékek egyedi, kifinomult kivitelé­nek, a legmodernebb gyártási eljárásoknak, a folya­matos és aprólékos minőségellenőrzésnek, vala­mint a kedvező ár-minőség aránynak köszönhetjük. A Parthosnál nincsenek standard méretek, minden harmonikaajtó egyedi méretre, a Megrendelő igényeinek ismeretében készül.

   

   

  A Prince, a Royal és a Classic fantázianevű harmonikaajtó a nemes furnérok széles választéká­ból burkoltak, illetve a klasszikustól a modern belső térig mindenhez kifogástalanul illeszkednek. A paneleket acélrugókkal és fa zsanérlécekkel rögzít­jük egymáshoz.

  Prince harmonikaajtó
  A Prince modellt kifinomult keskeny panelek jellem­zik, ez a kivitel különösen funkcionális térkialakítást biztosít.

  Royal harmonikaajtó
  A Royal modellre leginkább az elegancia jellemző. A tökéletes kidolgozású, széles lamellák kifinomult stílust kölcsönöznek minden belső térnek, hangsúlyozva a lakberendezés egyediségét.

  Classic harmonikaajtó
  A Classic modell a magánszféra és a tér kombinációjának netovábbját kínálja. A széles lamellákban elhelyezett üvegezett betétek a fény lágy játékát kínálva nyitnak új dimenziókat a lakó-és dolgozó terekben egyaránt. A fafurnér felületbe kétféle betét helyezhető el: akril betét (tej- és füst­színű kivitelben), vagy átlátszó üvegbetét.

  Mobilfalak.hu - Parthos Classic üvegezett térelválasztó harmonikaajtó

  A Page-sorozat az előzőektől a modern, tartós műanyag profilok alkalmazásában és a különféle mutatós melamin bevonatú felületek gazdag választékában különbözik. A választható Egger melamin felületek színmintáit kérésre mellékeljük.

  Page 110 harmonikaajtó
  A Page 110 modell keskeny paneljei kiemelkedő hatást keltenek a belső terekben. Ezzel a harmoni­kaajtóval olyan térre tesz szert, amivel a nappaliját vagy munkaterét optimálisan ki tudja használni.

  Page 150 harmonikaajtó
  A Page 150 szélesebb lamelláinak köszönhetően a tolóajtó nyitott állapotában még kevesebb helyet foglal el. Apropó térkialakítás! Ezzel az elegáns harmonikafallal ízlésesen és a lehető legpraktiku-sabban rendezheti be lakását.

  Page 150 Glass üvegezett harmonikaajtó
  Ez a modell még több fényt enged a belső terek világába. A harmonikaajtó paneljeiben elhelyezett ütésálló akril betétek egyéni és különleges külsőt biztosítanak nappalijának vagy munkahelyének.

  Magánlakás Budaörs, nappali – télikert időszakos leválasztása
   

  Minden Spacer márkanevű harmonikaajtónk kulcs­ra zárható kivitelben készül.
  Nyitott (összehajto­gatott) állapotban a lamellák minimális helyet foglalnak el: ez az aktuális térkialakítás legoptimá­lisabb formája. Harmonikaajtainkat házilag is könnyedén felszerelheti, de természetesen igénybe veheti gyakorlott sza­kembereinket is. Az Ön által kiválasztott termékkel együtt szállítjuk a tolóajtó összes tartozékát és az egyértelmű sze­relési útmutatót.

  A Parthos Spacer harmonikaajtó család számos lehetőséget kínál.
  Ön dönti el, hogy a tolófal balra, jobbra, középre vagy oldalra záródjon-e.
  Ráadásul a Spacer-eket derékszögben is egymás­hoz rendezheti, sőt hajlított sínek alkalmazására is van lehetőség. Ez már tényleg játék a térrel!

  Habár a Parthos-Spacer koncepció már évtizedek óta fellelhető a piacon, még mindig kitűnő megoldást kínál az aktuális, hétköznapi térkialakí­tási igényekre.

  Mobilfalak.hu - Harmonikaajtó lakásban Mobilfalak.hu - Harmonikaajtó lakásban Mobilfalak.hu - Harmonikaajtó lakásban