Műanyag nyílászárók forgalmazása, szerelése Szombathelyen


 • Vissza a főoldalra!

 • Amennyiben műanyag ablakra, ajtóra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Több éves szakmai tapasztalattal, kézséggel állunk az Önök rendelkezésére.

  műanyag ablak szombathelyCégünk 2001 óta foglalkozik műanyag nyílászárók (ablakok, ajtók) forgalmazásával, szerelésével Szombathelyen, valamint országos szinten.

  Építkezik? Vagy régi korszerűtlen nyílászáróit szeretné újra cserélni? – Ne keressen tovább, a legjobb helyen van!

  Az építtetők olyan ablakmegoldásokra vágynak, amelyek kiváló minőségűek, ugyanakkor gazdaságosság szempontjából is meggyőzőek, ezt kínálja a Fenestra. Ha ablak, ajtó vagy bármely nyílászáró igényére megoldást szeretne akkor a legjobb helyen van, mi minden szempontból a legmegfelelőbb terméket biztosítjuk Önnek.

  Kollegáink sok évnyi tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére! A minőség garantált, bennünk biztosan nem fog csalódni! Nálunk minőségi ablakokat vásárolhat, kedvező áron!

  Cégünk már több alkalommal bizonyította szakmai tudását, számos közbeszerzési pályázatot megnyerve, nagyobb létesítményekben cseréltünk ki, akár több száz darab nyílászárót is, precíz munkával. Dolgozóink mindig a maximumot hozták ki magukból.

  Ne feledje! Ha az ablak, ha jó minőségű energiát takarít meg, ezáltal költséghatékonyabb a fűtésszámlája.

  Tekintse meg a Képek menüpontban a munkáink során készített képeket!

  Éljen a lehetősséggel! Kattintson ide és kérjen ingyenes árajánlatot, valamint ingyenes helyszíni felmérést!

  Bemutatótermünkben 15 éves szakmai tapasztalattal segítjük az igényeknek és a lehetőségeknek egyaránt optimális rendszer kiválasztását.

  Amennyiben meglévő vagy új ablakjára szeretne redőnyt, rolettát, szúnyoghálót, szellőzőt, szereltetni kérem tekintse meg Árnyékolástechnika menüpontunkat.

  Cégünk Veka típusú nyílászárókat forgalmaz, engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk.

  veka_70

   

  VEKA SOFTLINE 70 MŰANYAG ABLAKCSALÁD:

  A Veka 70 műanyag ablakcsalád kiváló minőségjegyekkel rendelkezik, melyek kiválóan illeszkednek otthona egyéniségéhez és a jövő követelményeihez. Harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik a profilfelületeket.

  A veka 70 termékcsaládunkat elsősorban panel lakásokba ajánljuk, de kiváló választás lehet régi épületek geréb tokos ablakinak cseréje esetében is, amikor az épület szigetelésére nincs mód, vagy nincs tervezve. Az ablakok cseréjével ebben az esetben is zongorázni lehet a hő és hangszigetelési különbségeket!

  Különösen ajánljuk panel programok esetében azon ügyfeleinknek, akik nem érik be a kivitelező által betervezett gyenge minőségű project termékekkel!

  • 5 LÉGKAMRÁS, MINŐSÍTETT RAL-A KATEGÓRIÁS VEKA PROFIL

  • UF=1,3 W/M2K HŐÁTBOCSÁTÁSÚ PROFILRENDSZER

  • 70 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG

  • KÉT SOROS KÖRBEFUTÓ GUMITÖMÍTÉS

  • 2 RÉTEGŰ HŐSZIGETELŐ ÜVEGEZÉS UG=1,0 W/M2K

  • ROTO NT TÖBBPONTOS BIZTONSÁGI VASALAT

    

  VEKA SOFTLINE 70 PLUS MŰANYAG ABLAKCSALÁD

  A Veka Softline 70plus, átlagon felüli falvastagságának, stabilitásának köszönhetően biztonsággal elviseli az egy m2-re eső 30 kg-os súlyt is, így 3 rétegű melegperemes üvegezéssel egy különlegesen jól szigetelő termékcsaládot kapunk, kiemelkedően kedvező árak mellett!

  Bátran ajánljuk családi házak, társasházak felújításánál, ahol az épület szigetelésére is sort kerítenek! Biztosíthatjuk ügyfeleinket, hogy a Veka Softline 70plus, ezekben az esetekben is hosszútávon megállja majd a helyét!

  • 5 LÉGKAMRÁS, MINŐSÍTETT RAL-A KATEGÓRIÁS VEKA PROFIL

  • UF=1,3 W/M2K HŐÁTBOCSÁTÁSÚ PROFILRENDSZER

  • 70 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG

  • KÉT SOROS KÖRBEFUTÓ GUMITÖMÍTÉS

  • 3 RÉTEGŰ HŐSZIGETELŐ ÜVEGEZÉS UG=0,65 W/M2K

  • ROTO NT TÖBBPONTOS BIZTONSÁGI VASALAT

    

  Érdemes még megemlíteni, hogy a műanyag nyílászáróknak:

  – Kiváló időjárás állósága
  Alacsony karbantartási igényelnek
  Kiváló a hőszigetelésük és hangszigetelésük

  Megjegyzések, javaslatok:

  – Mivel a műanyag ablakok légzárása rendkívül jó, ezért a gázkészülékek által elhasznált le­ve­gő helyett nem tud le­ve­gő beáramolni a lakásba. Így a kémény nem tudja megfelelően elvez­et­ni az elhasznált gázt, így fulladást okoz­hat. Különösen veszélyes ez szagelszívóval, mivel ez visszaszívja a kéményen keresztül a levegőt. Kony­há­ba, fürdőszobába, kazánházba -ha gáz­ké­szülék is üzemel-, kandalló mellé kötelező szellőztető felszerelése. Kony­hába és fürdő­szobába higroszabályzásút ajánlunk. A Gázmű nem köt rá gáz­ké­szü­lé­ket megfelelő szel­lőző nélkül.
  – Szobákba elzárható, szabályozható ablakszellőzőt ajánlunk. Ezek jó hangszigetelésűek és mindenkor biztosítják a szoba levegőellátását.
  – Nagy ablakfelületekhez ajánljuk a háromrétegű üveget, amely hő­szigetelése rendkívül jó (k=0,7-0,8).
  – Résszellőzővel 5-10mm-re tudja kinyitni az ablakot, így biztosítva a folyamatos és huzat­mentes légcserét, megakadályozva a párásodást és penészedést.
  – A hibásműködés-gátló segít megakadályozni nyitott ablaknál bukóra, vagy buktatott ablak­nál nyitóra hajtani a kilincs­et.
  – Erkélyajtónál ajánlott a csak nyitható ajtó. A nagyméretű bukó-nyíló ajtók bukóról való becsukása gyer­mek­ek­nek és öregeknek gondot okozhat. Szellőztetéshez ajánlott az erkélyajtó melletti ablakot bukónyílóra készíteni.
  – A beépítés során hosszú speciális csavarokkal rögzítjük a nyílászárókat a falba, majd körbefújjuk PUR-habbal. Ezután felszereljük a szárnyat majd beállítjuk az ablakot. A beépítés ára -külön megállapodás hiányában- nem tartalmazza a további festő és kőműves munkákat.

  Természetesen egyedi színben is elkészítjük műanyag ablakát!

  Az ablak fényt visz a házba

  A kiváló profiltulajdonságoknak köszönhetően, változatos ablakformákat lehet kialakítani anélkül, hogy ez az ablak funkcióját befolyásolná. Így biztosítja a szabad ki és belátást és meghatározza a homlokzat képét.

  A modern ablak biztonságot nyújt

  A betöréseket túlnyomó részt az ablakon, illetve a teraszajtókon követik el. Ha a betörést nem a lergrövidebb időn belűl sikerül véghez vinni, akkor általában a betörő feladja mert a lebukás veszélye nagy. Az optimális biztonsági vasalat és ablakprofil kombinációjával, Ön a nyertes a betörővel szemben.
  Kívül marad a zaj és a stressz
  Akit állandóan zaj vesz körül nem talál nyugalmat. Ez stresszhez és tartós betegséghez vezet. Egy ablak, amely kívül tartja a zajokat, nyugalmat biztosít. Az ideális üveg, tok és szerelés kombinációja megoldja ezt a problémát.

  Jó tanácsok

  Az Ön szaktanácsadója ismeri a helyes válaszokat kérdéseire, legyen az hőszigetelés, vagy más felmerülő kérdés, például zaj, vagy biztonságvédelem.
  KATTINTSON IDE ÉS KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT