HÖRMANN Garázskapu-meghajtások


 • Vissza a főoldalra!

 • Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén, hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig “szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

  A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

  A PROSPEKTUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

  Gyorsabb és biztonságosabb behajtás a garázsba.

  Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé, biztonságosabbá teszik az Ön életét.

  » Kérjen ingyenes árajánlatot! «

  Hörmann garázskapu motorizációk

  Hörmann garázskapu motorizáció

  Hörmann garázskapu motorizáció

  A prospektus megtekintéséhez kattintson ide!

  Élvezze otthona kényelmét és biztonságát

  Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén, hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig “szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

  Gyorsabb és biztonságosabb behajtás a garázsba

  Prémium minőség a garázskapuk és meghajtók szakértőjétől Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az Ön életét.

  Összehangolt rendszer

  A Hörmann egymással pontosan összehangolt rendszert kínál, amely garázskapuból, garázskapu-meghajtásból és udvarikapu-meghajtásból áll. Nincs szükség kiegészítő vevőegységre, így megtakarítja a különböző gyártók meghajtásrendszerei összehangolásának árát.

  Hörmann Motor 5 Év GaranciávalGarantált minőség

  A tökéletes műszaki megoldásoknak köszönhetően, számos szabadalmat, és egy kompromisszummentes minőségbiztosítást kap 5 év jótállással a meghajtásra.

  Megnyugtatóan biztonságos a meghajtássínben lévő automatikus kapureteszelésnek köszönhetően

  A hívatlan vendégeknek semmi esélyük nincs. A kapu záródáskor automatikusan reteszelődik, és ezáltal hatékony védelmet nyújt a feltolás elllen. Ez a különleges reteszelés-automatika mechanikusan működik, ezért áramszünet esetén is hatékony.

  A Hörmann automata szekcionált kapuk a TTZ irányelvek szerinti “betörésgátló garázskapuk”, melyek a TÜV által bevizsgált, és a MABISZ által is tanúsítot szerkezetek.

  Lágy indítás és lassított megállás

  Kíméli a kaput és a meghajtást, a kapufutás minden fázisában halk.

  Megbízható leállító automatika

  A leállító automatika biztosan megállítja a kaput hirtelen fellépő akadály esetén. A még nagyobb védelem és biztonság érdekében ajánlott egy fénysorompó felszerelése.

  Egyedi működtetési kényelem

  A Hörmann meghajtás-kieégszítő termékprogramja valamennyi beépítési szituációhoz kínál mobil és helyhezkötött minőségi kiegészítőket. A Micro-kéziadótól, a kódkapcsolókon és ujjlenyomat-olvasókon át, az olyan speciális megoldásokig, mint a szükségakku.

  BiSecur rádiórendszer

  Soha többé nem kell szélben, esőben kimenni a házból, hogy megnézze zárva van-e a garázskapu. A korszakalkotó Hörmann BiSecur rádiórendszer állapotkijelzésével egyedülálló kényelmet és biztonságot garantál. A távirányítók magasfényű kivitele exkluzív megjelenést kölcsönöz.


  További információkat a BiSecur rádiórendszerről itt talál.

   

  HÖRMANN PROMATIC MOTORIZÁCIÓ HÖRMANN SUPRAMATIC MOTORIZÁCIÓ KEY VIPER MOTORIZÁCIÓK

  Címszavakban: Hörmann, motor, meghajtás, automata, nyitó