HÖRMANN Garázskapu-meghajtások

Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén, hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig “szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

A PROSPEKTUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

Gyorsabb és biztonságosabb behajtás a garázsba.

Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé, biztonságosabbá teszik az Ön életét.

» Kérjen ingyenes árajánlatot! «

 

Hörmann garázskapu motorizációk

 

Élvezze otthona kényelmét és biztonságát

Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén, hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig “szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

Gyorsabb és biztonságosabb behajtás a garázsba

Prémium minőség a garázskapuk és meghajtók szakértőjétől Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az Ön életét.

Összehangolt rendszer

A Hörmann egymással pontosan összehangolt rendszert kínál, amely garázskapuból, garázskapu-meghajtásból és udvarikapu-meghajtásból áll. Nincs szükség kiegészítő vevőegységre, így megtakarítja a különböző gyártók meghajtásrendszerei összehangolásának árát.

Garantált minőség

A tökéletes műszaki megoldásoknak köszönhetően, számos szabadalmat, és egy kompromisszummentes minőségbiztosítást kap 5 év jótállással a meghajtásra.

Megnyugtatóan biztonságos a meghajtássínben lévő automatikus kapureteszelésnek köszönhetően

A hívatlan vendégeknek semmi esélyük nincs. A kapu záródáskor automatikusan reteszelődik, és ezáltal hatékony védelmet nyújt a feltolás elllen. Ez a különleges reteszelés-automatika mechanikusan működik, ezért áramszünet esetén is hatékony.

A Hörmann automata szekcionált kapuk a TTZ irányelvek szerinti “betörésgátló garázskapuk”, melyek a TÜV által bevizsgált, és a MABISZ által is tanúsítot szerkezetek.

Lágy indítás és lassított megállás

Kíméli a kaput és a meghajtást, a kapufutás minden fázisában halk.

Megbízható leállító automatika

A leállító automatika biztosan megállítja a kaput hirtelen fellépő akadály esetén. A még nagyobb védelem és biztonság érdekében ajánlott egy fénysorompó felszerelése.

Egyedi működtetési kényelem

A Hörmann meghajtás-kieégszítő termékprogramja valamennyi beépítési szituációhoz kínál mobil és helyhezkötött minőségi kiegészítőket. A Micro-kéziadótól, a kódkapcsolókon és ujjlenyomat-olvasókon át, az olyan speciális megoldásokig, mint a szükségakku.

BiSecur rádiórendszer

Soha többé nem kell szélben, esőben kimenni a házból, hogy megnézze zárva van-e a garázskapu. A korszakalkotó Hörmann BiSecur rádiórendszer állapotkijelzésével egyedülálló kényelmet és biztonságot garantál. A távirányítók magasfényű kivitele exkluzív megjelenést kölcsönöz.


További információkat a BiSecur rádiórendszerről itt talál.

 

HÖRMANN PROMATIC MOTORIZÁCIÓ HÖRMANN SUPRAMATIC MOTORIZÁCIÓ

Címszavakban: Hörmann, motor, meghajtás, automata, nyitó


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »