Napellenzők


 • Vissza a főoldalra!

 • Szeretne egy olyan megoldást, mely árnyékol, mégis beenged némi fényt, és még a házat is öltözteti? Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablaknapellenző.

  Igazítsa a textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához, a környezet színeihez! Kész a csinos otthon, a komfortos iroda!

  A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden épülethez jól illeszkedik.

  Méretek:

  Az egyedi gyártású ablaknapellenzők méreteit a nyílászáró, illetve a homlokzat méretéhez igazodva, a beépítési lehetőségek függvényében határozzuk meg. Az egy darabból megvalósítható méret a felhasznált anyagoknak is függvénye.

  Szerkezet színek:

  A szerkezet és az opcionális tokozat alapszíne a RAL 9010 fehér. Rendelhető továbbá minden RAL színben, felár ellenében.

  Rendelhető textilek:

  Az ablaknapellenzőkhöz az ún. screen anyagokat ajánljuk, melyek nem engedik meg a betekintést, árnyékolnak, ugyanakkor a szórt fény bejutását megengedik.

  A tényleges kiválasztást azonban csak a termék személyes megrendelésekor, a textilminták megtekintését követően tegye meg.

  Működtetési módok:

  Az ablaknapellenzők működtethetők belülről, kézzel: gurtnival, vagy kurblival, kívülről kurblival, illetve motorral. Ez utóbbi esetben akár távirányítással, és időjárásfüggő vezérléssel.

  Napellenzőkhöz külön rendelhető motorizáció