Alumínium ajtók

A ház bejárati ajtaja legyen különleges. lleszkedjen a ház stílusához, legyen rezentatív és ezáltal a tulajdonos jó ízlését dícsérje. A bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági követelményeknek kell megfelelnie, és fontos, hogy jó hőszigetelési értékeivel az energia-megtakarítást is segítse. Ezen szempontok figyelembe vételével a Hörmann bejárati ajtó a tökéletes választás.

A kiváló minőségű, és tejes mértékben alaktartó alumínium alapanyag nem korhad, és nem kell lefesteni. A Hörmann bejárati ajtó évek múlva is olyan, mintha új lenne.

3 különböző kivitel választható az egyedi megjelenés és a hőszigetelés alapján: a kedvező árú alapkivitelű TopComfort, az elegáns, fedett szárnykeretes kialakítású TopPrestige vagy a TopPrestigePlus kivitel közül, ahol a pluszt a hőszigetelés és a design adja. Igazából teljesen mindegy, hogy melyik kivitel mellett dönt: Ön mindig egy kiválóminőségű, német terméket vásárol.

A PROSPEKTUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

ALUMÍNIUM BEJÁRATI AJTÓ

Alumínium bejárati ajtó rendszereink egyedülálló minőségben és kiszerelésben

Elvárható, hogy egy szép ház bejárati ajtaja esztétikus és egyedi  legyen, megfeleljen a ház stílusának, tükrözze a lakók ízlésvilágát reprezentatív megjelenésével. A  bejárati ajtókkal szemben minimum a magasfokú biztonsági követelményeknek való megfelelés, valamint a jó hőszigetelés. A Hörmann típusú bejárati ajtók teljesítik ezeket az elvárásokat.

A bejárati ajtók alapanyaga alumínium, amely kiváló minőségének köszönhetően nem deformálódik és csak minimális karbantartást igényel. A Hörmann bejárati ajtó több év elteltével is megőrzi új arculatát.

Egyediség és hőszigetelés szerint a következő típusú ajtópanelek közül választhat: a  jó ár/érték arányú, alapkivitelű TopComfort, az elegáns, fedett szárnykeretes szerkezetű TopPrestige vagy a TopPrestigePlus kivitel közül, amely hőszigetelésben és design-ban  nyújt többet. Tulajdonképpen bármelyiket is választja, az eredmény ugyanaz: egy nagyszerű minőségű, német termék gazdagítja otthonát.

 A mellékelt prospektusban részletes információkat talál a bejárati ajtókról.

Bejárati ajtók a kiváló Hörmann márkaminőségben

A Hörmann ThermoPro acél ajtók motívumokban gazdag választéka áll az Ön rendelkezésére. A kedvező ár mellett alapfelszereltség a több ponton záródó reteszelés, valamint a kiváló hőszigetelésből adódó energiamegtakarítás. A Hörmann acélajtó otthona névjegykártyája.

A mellékelt prospektusban részletes információkat talál a bejárati ajtókról.

Ezek az ajtók a piacon kapható termékek közül a legjobbak között vannak minőségben, mind biztonság, mind hőszigetelés terén. Nyugodt szívvel ajánljuk a Hörmann bejárati ajtóinkat minden igényes vásárló számára.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »