Hörmann szekcionált garázskapu

» Kérjen ingyenes árajánlatot! «

Hörmann szekcionált garázskapuk

 

Hörmann Szekcionált Garázskapu

A prospektus megtekintéséhez kattintson ide!

Egy Hörmann szekcionált garázskapuval Ön egy jóhírű nemzetközi márka több évtizedes szakértelme mellett döntött. A Hörmann szekcionált kapuk a legjobb minőségű anyagból, kiváló megmunkálással készülnek, és maximális kezelési kényelmet és funkcióbiztonságot nyújtanak. Mindezért a jó nevünkkel kezeskedünk.

A szekcionált kapunak csak előnyei vannak,
Ön jól dönt, ha Hörmann szekcionált kaput választ.

Ezek a kiváló minőségű garázskapuk függőlegesen nyílnak és így a maximális helyet biztosítják a garázsban és a garázs előtt. Ennek az előnyös konstrukciónak köszönhető, hogy a kapu nem mozdul ki síkjából. Ez különösképpen fontos, -sőt előírás- ha a garázs a járdára nyílik.

Miért elégedne meg kevesebbel? Használja ki az előnyöket!

Szekcionált kapu működés közben

A szekcionált kapuk nagyobb helyet biztosítanak

A szekcionált kapuk fűggőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtti parkoláshoz.

Megnövelik az áthajtási méretet

A kapunyílás mögé történő beépítessnél a Hörmann szekcionált kapuk majdnem az egész nyílásméretet szabadon tartják. Ez fontos szempont lehet a kisteherautóknál és terepjáróknál.

Bármely garázsba beépíthető

A nyílás alakja nem játszik szerepet. Mindegy, hogy a nyílás derékszögű, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves-e. A Hörmann szekcionált kapu mindenhová beépíthető.

Körben tömített

A tartósan elasztikus és időjárásálló tömítések a Hörmann garázskapu mind a 4 oldalán kívül tartják az esőt és a szelet. Ezenkívül az aljzattömítés szerepét ellátó tömlőprofil kiegyenlíti az aljzat kisebb egyenetlenéségeit. A négy oldali tömítés tökéletes zárást biztosít. Szélnek, esőnek nincs esélye.

A Hörmann szekcionált garázskapuk halkan, biztonságosan és könnyen működnek. A nagyszerű műszaki megoldásoknak és szabadalmaknak köszönhetően a Hörmann minden beépítési szituációra a megfelelő megoldást kínálja.

Három panelvastagság, egy minőség, 10 év garancia!

A Hörmann acél szekcionált kapuk az Ön egyedi igényeire hangolva, három panelvastagságban kaphatók.

1, Szigetelés nélküli LTE-kapu

A legkedvezőbb variáció, ideális különálló garázsokhoz, melyeknél nincs szükség hőszigetelésre.

2, A 20 mm hőszigetelésű duplafalú EPU-kapu

Masszív duplafalú lamella FCK mentes purhabbal kitöltve, jó hőszigetelése miatt ajánlható temperált garázsokhoz is.

3, A hőszigetelt LPU-kapu

A lehető legjobb szigetelést kínálja. Különösen ajánlott, ha a garázst hobbihelyiségként is használják, vagy csökkenteni szeretné az energiaköltségeket. Emellett a 42 mm-es erős lamella gondoskodik a nagy stabilitásról és a halk működésről.

Részletek az itt található prospektusban!!!

A prospektus megtekintéséhez kattintson ide!

 

Három esztétikus felület, széles színválaszték és fadekor felületek

Válasszon a három, szép és időjárásálló felület közül:
Woodgrain, Silkgrain®, vagy Decograin®

A felület rozsda ellen kezelt, az esővíz pedig nyom nélkül lepereg a kapuról. A környezeti beszürkülés ellen is messzemenőkig védett a kapulap.

A Woodgrain- és Silkgrain®-felületű Hörmann acél szekcionált kapuk és mellékajtók szériában a különösen kedvező fehér színben, 15 előnyös árú színben, valamint a RAL színskála 200 színében, továbbá az exkluzív CH703 antracit színben kaphatók és illeszkednek a Hörmann bejárati ajtómodellekhez.

A Decograin®-felület hat motívummal – Light-Oak, Golden Oak, Dark-Oak, Night-Oak, Rosewood és Titan Metallic – színben kapható.

 

Választható alapszínek

A duplafalú kapukat és mellékajtókat további 15 preferált színben kínáljuk kedvező áron, továbbá a RAL skála mintegy 200 színében.

Egy kapu harmonikus összhatása sok apró részletből áll össze. Ilyen például a tok, amely a Hörmann-nál alapkivitelben a szekcionált kapuval megegyező külsejű, fehér Woodgrain felületű. A színes kapukhoz és a Silkgrain vagy Decograin felületű kapukhoz választható a kapulap színének és felületének megfelelő tokburkolat. A szemöldökkiegyenlítő blende a Hörmann-nál mindig megegyezik a kapulap külső megjelenésével. Így minden összeillik.

A Decograin felületek

A részleteiben hű, természetes faoptika az acélkapu előnyeivel egyesítve: Decograin® felület, melyet hat féle dekorválasztékkal kínálunk.

Gondoljon a kényelmére, motorizálja garázskapuját!!!

Európa első számú meghajtó gyártója, a Hörmann termékeinek legfontosabb jellemzői a kiforrott és magas szintű műszaki paraméterek, amelyek hosszú távon kényelmesebbé, biztonságosabbá teszik az Ön életét.

Kattintson ide és tudjon meg többet a Hörmann motorizációkról!

Megnyugtatóan biztonságos a meghajtássínben lévő automatikus kapureteszelésnek köszönhetően

Hörmann Tüv

A hívatlan vendégeknek a Hörmann automata szekcionált kapukkal szemben nem sok esélyük van. Ha a garázskapu zárva van, a feltolásvédelem automatikusan bekattan a meghajtás vezetősínjének ütközőjébe, így azonnal reteszelődik és véd a feltolás ellen. A kapureteszelés működése pusztán mechanikus, ezért -a versenytársak meghajtásaival szemben-, akár áramszünet esetén is hatékonyan működik.

A Hörmann automata szekcionált kapuk a TTZ irányelvek szerinti „betörésgátló garázskapuk”, melyek a TÜV által bevizsgált, és a MABISZ által is tanúsított szerkezetek.

Időjárásnak ellenálló hosszantartó védelem

Az elöregedéssel szemben ellenálló műanyag tokláb tartósan védi a kaput a lehetséges károsodástól, mint például a rozsda. illetve tartós nedvesség ellen is véd. A tokláb teljesen körbezárja a tok rozsdásodás veszélyes területét, és ez valóban hatékony, hosszú távú védelmet jelent a nedvességgel szemben.

A rozsda eltűnik!

Vége az:

– agresszív betonaljzat
– a salétromsav
– az útsózás okozta rozsdásodásnak.

A tokláb a kapu aljzattömítésével együtt optikailag is egységes lezárást képez.

Személybejáró ajtó alacsony küszöbbel, praktikum a hétköznapokban

 

Személyi bejárós garázskapuk

Olykor az apró dolgok azok, melyek nagy előnyt és könnyebséget jelentenek. Ilyen például, ha a garázsből kihozható a kerékpár anélkül, hogy ki kellene nyitni a garázskaput. Az átjáróajtó által nyújtott kényelmet pedig hamar észre fogja venni, ez pedig akkor az igazi, ha a küszöb rendkívül alacsony.A nemesacél küszöb középen 10 mm, a széleken 5 mm vastagságú. Így a megbotlás veszélye jelentősen csökken, továbbá a kerékpárokat is egyszerűbben ki lehet hozni a garázsból.

A személybejárós ajtók általában kifelé nyílnak, és középre rendezettek. 3500 mm kapuszélesség felett (M-kazettás 3000 mm felett) lehetséges a nem középre rendezés, illetőleg követelmény bizonyos esetekben.

Hörmann szekcionált garázskapu üvegezéssel:

Tegye üvegezésekkel egyedivé garázskapuját , összhangban a ház ablakaival, bejárati ajtajával, és a ház építészeti kialakításával.

A Hörmann szekcionált kapuk DURATEC® üvegezései teljes mértékben karcállőak, és többszöri tisztítás és erős igénybevétel esetén is tartósan megőrzik tiszta átláthatóságukat.

Lépjen kapcsolatba velünk, teljes körű tanácsadással állunk rendelkezésére.

» Kérjen ingyenes árajánlatot! «

Címszavakban: hörmann, szeckiós, szekcionált, kapu, garázskapu, ingyenes árajánlat, ingyenes helyszíni felmérés


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »