Redőny szúnyoghálóval


 • Vissza a főoldalra!

 • Redőnyrendszer integrált szúnyoghálóval

  Amennyiben a friss levegőt nyitott ablak mellett kívánja élvezni, ehhez a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek!

  A beépített Alukon szúnyogháló távol tartja a hívatlan és idegesítő vendégeket. Ön határozza meg, hogy mikor használja, mivel ennek működtetése a redőnytől független.

  Redőny és szúnyogháló1

  Az integrált szúnyogháló redőnyrendszer alkatrészeivel (redőny és szúnyogháló) biztosítunk egy intelligens és korszerű megoldást, ezzel a rendszerrel nem csak a hideget, esőt, szelet, hőséget, zajt, kíváncsi tekinteteket és a betörőket zárjuk ki, hanem a bosszantó rovarokat is.

  A redőny lefutó sínben és a zárólécbe kerülő kefék optimális szigetelést biztosítanak. Így a rovaroknak esélyük sincs a bejutásra. A speciális lefutó sín lehetővé teszi a redőnyprofil és a szúnyogháló egymástól független vagy akár együttes működtetését. Ezen kettős funkció előnye a kombinált védelem, úgy a betörők, mint a szúnyogok ellen.

  Redőny és szúnyogháló2

  A többszörösen osztott nyílászárók esetén is alkalmazható az Alukon kombinált redőnyrendszer, maximális szélesség 160 cm.

  A szúnyogháló tengelye a redőnytokban található és a háló fogantyúval vagy akár zsinór segítségével mozgatható.

  A háló speciális műanyaggal bevont üvegszálas hálóból készül, amely kitűnő fényáteresztő. A rugós cső és a lefutó sínben rögzített retesz segítségével a háló mindig feszes marad. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek garanciát jelentenek a kifogástalan minőségre, működésre és tartósságra.