Műanyag ablak

Roplasto műanyag ablakok

Sokféle megjelenési forma: A szokatlanul sokrétű gyártási program megjelenési formák sokaságát , a változatos szárny és üvegléc formák kialakítását teszi lehetővé. A felületek könnyen kezelhetőek és időjárásállók. Könnyen kezelhető felület: A lekerekített forma a profiloknak egy könnyed és karcsú design-t kölcsönöz, így a profilok könnyen kezelhetőek, hosszú életűek, az időjárással szemben ellenállók és hosszú ideig formatartóak maradnak. Zajvédelem+biztonság: A magas minőségű profil, vasalat rendszerek és a funkcionális üvegezés együttese minden lakástípusban komfortérzetet biztosít a zajvédelem területén. A speciális vasalat és üvegezés minden egyedi igényeknek megfelelő biztonsági követelményt kielégít. Üvegvastagság: A profilok kombinációjának megfelelően, az üvegezés 4-40 mm-ig lehetséges. Vasalat: A magas minőségű vasalatok és a vasalatok elhelyezése a tömítések között, optimális korrózió védelmet biztosít a szerkezetnek. Az ablakok és ajtók kifogástalan használatakor, minimális gondozás mellett azok hosszú élettartama szavatolt. Ideális a felújításhoz: A megfelelő profilvastagság a károsodásokat és a ráfordított időt minimálisra csökkenti. A különösen keskeny oldalak következtében a beáramló fény akadálymentes.

A Roplasto típusra jellemző a jó hőszigetelés, légzárás, a hosszú élettartam, UV-, időjárás- és szélállóság. A biztonságos, könnyű működést ROTO vasalat garantálja. A profilokban horganyzott acél merevítők biztosítják az ablak merevséget.

Nyílászáróink környezetbarát alapanyagok és technológia alkalmazásával készülnek.

A német ROPLASTO piacvezető a PVC profilok gyártása terén. Több mint 50 éve gyárt speciális műanyagokat az építőipar számára.

A cég központjában folyamatos a termékfejlesztés, aminek köszönhetően a műanyag ajtó- és ablakprofiljaikat a legjobbak közt tartják számon a világon.


Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »