HST oldalra futó szekcionált kapu


 • Vissza a főoldalra!

 • Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás

  Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

  A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.


  VILÁGÚJDONSÁG: Automatikus kiskapu-funkció, mely a kapufogantyúról működtethető

  A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kéziadóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.

  Dupla lekapcsolóautomatika

  A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

  Könnyed és nyugodt kapufutás,

  A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.