Műanyag ablak, ajtó forgalmazása, szerelése

Műanyag ablak, ajtó, nyílászáró forgalmazás Szombathelyen!

Cégünk 2001 óta foglalkozik műanyag nyílászárók forgalmazásával, szerelésével Szombathelyen, valamint országos szinten.

Építkezik? Vagy régi korszerűtlen nyílászáróit szeretné újra cserélni? – Ne keressen tovább, a legjobb helyen van!

Az építtetők olyan ablakmegoldásokra vágynak, amelyek kiváló minőségűek, ugyanakkor gazdaságosság szempontjából is meggyőzőek, ezt kínálja a Fenestra. Ha ablak, ajtó vagy bármely nyílászáró igényére megoldást szeretne akkor a legjobb helyen van, mi minden szempontból a legmegfelelőbb terméket biztosítjuk Önnek.

Kollegáink sok évnyi tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére! A minőség garantált, bennünk biztosan nem fog csalódni! Nálunk minőségi ablakokat vásárolhat, kedvező áron!

Cégünk már több alkalommal bizonyította szakmai tudását, számos közbeszerzési pályázatot megnyerve, nagyobb létesítményekben cseréltünk ki, akár több száz darab nyílászárót is, precíz munkával. Dolgozóink mindig a maximumot hozták ki magukból.

Ne feledje! Ha az ablak, ha jó minőségű energiát takarít meg, ezáltal költséghatékonyabb a fűtésszámlája.

Tekintse meg a Képek menüpontban a munkáink során készített képeket!

Éljen a lehetősséggel! Kattintson ide és kérjen ingyenes árajánlatot, valamint ingyenes helyszíni felmérést!

Bemutatótermünkben 15 éves szakmai tapasztalattal segítjük az igényeknek és a lehetőségeknek egyaránt optimális rendszer kiválasztását.

Amennyiben meglévő vagy új ablakjára szeretne redőnyt, rolettát, szúnyoghálót, szellőzőt, szereltetni kérem tekintse meg Árnyékolástechnika menüpontunkat.

Cégünk Roplasto típusú nyílászárókat forgalmaz, engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk.

Roplasto termékleírás

A német ROPLASTO piacvezető a PVC profilok gyártása terén. Több mint 50 éve gyárt speciális műanyagokat az építőipar számára.

A cég központjában folyamatos a termékfejlesztés, aminek köszönhetően a műanyag ajtó- és ablakprofiljaikat a legjobbak közt tartják számon a világon. ROPLASTO a környezetvédelmet is szem előtt tartja ezért profiljai ólom- és kadmiummentessek.

A Roplasto típusra jellemző a jó hőszigetelés, légzárás, a hosszú élettartam, UV-, időjárás- és szélállóság.  A biztonságos, könnyű működést ROTO vasalat garantálja. A profilokban  horganyzott acél merevítők biztosítják az ablak merevséget.

Nyílászáróink környezetbarát alapanyagok és technológia alkalmazásával készülnek.

A Roplasto típusra jellemző a jó hőszigetelés, légzárás, a hosszú élettartam, UV-, időjárás- és szélállóság.  A biztonságos, könnyű működést ROTO vasalat garantálja. A profilokban  horganyzott acél merevítők biztosítják az ablak merevséget.

A Roplasto nyílászárókat 5, 6, 7 légkamrás változatban forgalmazzuk! Amennyiben szeretne ezekről a profilokról bővebb leírást kapni kérjük kattintson ide.

Sokféle megjelenési forma: A szokatlanul sokrétű gyártási program megjelenési formák sokaságát , a változatos szárny és üvegléc formák kialakítását teszi lehetővé. A felületek könnyen kezelhetőek és időjárásállók. Könnyen kezelhető felület: A lekerekített forma a profiloknak egy könnyed és karcsú design-t kölcsönöz, így a profilok könnyen kezelhetőek, hosszú életűek, az időjárással szemben ellenállók és hosszú ideig formatartóak maradnak. Zajvédelem+biztonság: A magas minőségű profil, vasalat rendszerek és a funkcionális üvegezés együttese minden lakástípusban komfortérzetet biztosít a zajvédelem területén. A speciális vasalat és üvegezés minden egyedi igényeknek megfelelő biztonsági követelményt kielégít. Üvegvastagság: A profilok kombinációjának megfelelően, az üvegezés 4-40 mm-ig lehetséges. Vasalat: A magas minőségű vasalatok és a vasalatok elhelyezése a tömítések között, optimális korrózió védelmet biztosít a szerkezetnek. Az ablakok és ajtók kifogástalan használatakor, minimális gondozás mellett azok hosszú élettartama szavatolt. Ideális a felújításhoz: A megfelelő profilvastagság a károsodásokat és a ráfordított időt minimálisra csökkenti. A különösen keskeny oldalak következtében a beáramló fény akadálymentes.

Érdemes még megemlíteni, hogy a műanyag nyílászáróknak:

– Kiváló időjárás állósága
Alacsony karbantartási igényelnek
Kiváló a hőszigetelésük és hangszigetelésük

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az általunk forgalmazott műanyag ablakokról.

Megjegyzések, javaslatok:

– Mivel a műanyag ablakok légzárása rendkívül jó, ezért a gázkészülékek által elhasznált le­ve­gő helyett nem tud le­ve­gő beáramolni a lakásba. Így a kémény nem tudja megfelelően elvez­et­ni az elhasznált gázt, így fulladást okoz­hat. Különösen veszélyes ez szagelszívóval, mivel ez visszaszívja a kéményen keresztül a levegőt. Kony­há­ba, fürdőszobába, kazánházba -ha gáz­ké­szülék is üzemel-, kandalló mellé  kötelező szellőztető felszerelése. Kony­hába és fürdő­szobába higroszabályzásút ajánlunk. A Gázmű nem köt rá gáz­ké­szü­lé­ket megfelelő szel­lőző nélkül.
– Szobákba elzárható, szabályozható ablakszellőzőt ajánlunk. Ezek jó hangszigetelésűek és mindenkor biztosítják a szoba levegőellátását.
– Nagy ablakfelületekhez ajánljuk a háromrétegű üveget, amely hő­szigetelése rendkívül jó (k=0,7-0,8).
– Résszellőzővel 5-10mm-re tudja kinyitni az ablakot, így biztosítva a folyamatos és huzat­mentes légcserét, megakadályozva a párásodást és penészedést.
– A hibásműködés-gátló segít megakadályozni nyitott ablaknál bukóra, vagy buktatott ablak­nál nyitóra hajtani a kilincs­et.
– Erkélyajtónál ajánlott a csak nyitható ajtó. A nagyméretű bukó-nyíló ajtók bukóról való becsukása gyer­mek­ek­nek és öregeknek gondot okozhat. Szellőztetéshez ajánlott az erkélyajtó melletti ablakot bukónyílóra készíteni.
– A beépítés során hosszú speciális csavarokkal rögzítjük a nyílászárókat a falba, majd körbefújjuk PUR-habbal. Ezután felszereljük a szárnyat majd beállítjuk az ablakot. A beépítés ára -külön megállapodás hiányában- nem tartalmazza a további festő és kőműves munkákat.

Természetesen egyedi színben is elkészítjük műanyag ablakát!

Műanyag ablakok, nyílászárók színpalettája

Kulcsszavak: műanyag ajtó, bejárati ajtó, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, konyhai szellőző, párkány, reluxa, redőny, Szombathely

 Powered by WordPress. Designed by elogi.
Translate »